A vásárlás menete

Ön regisztráció, bejelentkezés nélkül böngészhet a BG Tuning Webáruházában található termékek között. Amennyiben elégedett a kosár tartalmával, csupán 3 egyszerű lépéssel feladhatja rendelését!

 

  1. Azonosítás Ha először jár nálunk regisztrálhat, de vásárolhat regisztráció nélkül is! Ezután tud a megadott névvel és jelszóval belépni. Ha Ön már regisztrált felhasználónk akkor a megszokott felhasználó nevével és jelszavával kell belépnie.
  2. Szállítási és számlázási adatok megadása/ellenőrzése Sikeres azonosítás után a Webáruház automatikusan kéri Öntől adatainak megadását vagy ellenőrzését, hogy a szállítás és számlázás megfelelően történjék.
  3. 20 000 Ft feletti vásárlás esetén, 35% előleg befizetése szükséges átutalással a következő számlaszámra:
    Tuning World Benda Gábor E.V.
    Bank: CIB Bank
    Számlaszám: 10700062-71873198-51100005
  4. Visszaigazolás A vásárlás befejeztével Ön egy eMail üzenetben kap visszaigazolást megrendelt termékeiről. Ezek után Önt a vevőszolgálatunk felhívja telefonon, hogy pontosítsák a szállítást vagy személyes átvételt (címellenőrzés, időpont egyeztetés).

Ha mindez megtörtént, Önnek már csak akkor kell fizetnie, mikor a terméket átvette!

 

A kosár használata

Ha megtalálta az Önnek megfelelő terméket, akkor a  gombra kattintással teheti azt virtuális bevásárló kosarába.

A kosár tartalmának listázásakor az egyes tételeket külön-külön láthatja. A lista végén a kosárba rakott termékek végösszege látható, mely a bruttó végösszegből és a benne foglalt ÁFA összegéből áll. Ha valamelyik termékek mégsem kívánja megrendelni, vagy többet szeretne belőle, akkor az adott terméket a termék sorában található  gombokra kattintva frissítheti, törölheti.

 

A személyes átvétel előtt minden esetben telefonon értesítünk minden kedves vásárlót, hogy a termék van e raktáron, ha esetleg nincsen, mikor lesz átvehető